1.26.2013

Dan 55 - Ideje o partnerju

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil verjeti, da se moram partnerke dotikati tako, da ji bom vzbujal občutke ljubezni, negovanosti, posebnosti in ob tem dotik do nje soditi kot zmindfuckan, nepotreben.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je sram dotikati se partnerke in se pri tem obsojati kot nespodoben, zmindfuckan, manjvreden.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil dotikanje/objemanje/poljubljanje partnerke označevati kot neprimerno, ker do nje nimam posebnih čustev.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil verjeti, da bi moral imeti do partnerke posebna čustva in da se je samo takrat smiselno nekoga dotikati/objemati/ga poljubljati.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je sram dotikati se, poljubljati, objemati partnerko pred drugimi ljudmi, ker to sodim kot neprimerno, ker do nje nimam posebnih čustev.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil verjeti, da se morama partnerja ljubiti in imeti drug do drugega posebne občutke, zato da bi se lahko objemala, dotikala, poljubljala.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je sram priznati, povedati, pokazati kdo je moja partnerka, ker je starejša od mene in ker do nje nimam posebnih čustev.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil upirati se dotikanju, objemanju, poljubljanju partnerke, ker do nje nimam posebnih čustev.

Odpustim si, da si nisem dovolil biti s partnerko fizično v dihu in odpustiti vse misli, sojenja, ideje o tem, s kom in na kakšen način naj bi se dotikal.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti občutka odpora do dotikanja, objemanja, poljubljanja partnerke.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti želje po seksu z drugimi in hkrati si odpustim, da se nisem hotel asociirati s partnerko in povedati, pokazati kdo je moja partnerka zato, da bi imel možnost seksati še z drugimi.

Obvezujem se, da bom ob partnerki v dihu in se/je/naju ne bom presojal/sodil in bom vsak občutek odpora takoj odstranil s samoodpuščanjem.